Перед весною всi - такi щасливi

Перед весною всі такі  красиві,
Немов хтось у сріблястім  решеті
Злотисті зерна лагідно просіяв
І засіяли зорі золоті.
Перед весною всі такі чарівні,
Немов мене у казку віднесли,
Немов усі  – принцеси і царівни,
Всі претендують на престол Весни.

Що буде світом править дев’яносто
Безхмарних днів і зоряних ночей.
Що буде світом править доленосно,
Хто виграє й з відривом конкурс цей.

Перед весною всі – такі ласкаві,
Немов сховала доля пазурі
І пестить нас троянди пелюстками.
Немов мене, як голову журі,
На кастинг цей, в цю казку запросили.
І хоч на трон зійде лише одна,
Перед весною  всі – такі красиві,
Бо кожна знає: це вона – Весна!





         


Рецензии
Чарівны твір...чароўны твор..
З павагаю.

Журавушка 1   22.03.2013 18:34     Заявить о нарушении
Дякую, Людмило, нехай чарівність буде не тільки в нашій поезії,
але і в нашому житті!

Игорь Герасименко Кременчугский   23.03.2013 12:55   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.