Усе не так чарiвно

...холодна мокрота звільняє місце спеці...
 ну як тут відчувати себе в теплі й безпеці...

...замерзлий лід шляхів, болото брудних вулиць,
 чекаю щирих слів, щоб просто посміхнутись...

...що злети що падіння, з тобою не постійно...
 втікають миті щастя, усе не так чарівно...


Рецензии