***

Обіцяй що ти залишишся, обіцяй
 Будь назавжди поряд, не покидай
 Образ  твій єдиний радує думки
 Подобається мені кохати тебе пошепки
 Люблю вертатися з тобою у дитинство
 Радіти твоїм поглядам так щиро, чисто.
 Мене так гріють ці твої турботи
 І іншої не маю я роботи
 Як радіти твоїй присутності
 Стати твоєю сутністю.
 Без тебе я розбивалася, вулицями тинялася
 Синцями по тілу в куток забивалася
 Але не зламалась.
 Я пам’ятаю як ганяли голубів
 Як ти сміявся, голос твій радів
 Я віддам усе, для тебе нічого не шкода
 Хоч знаєш.. вже не радує та сонячна погода
 Зате у мене є той рідний промінь світла
 І може навіть я тебе не гідна
 Та дякую що вмієш ти ділитися теплом
 Щоб добре нам було обом
 Ти думок і спогадів мій слухач
 Я так люблю тебе, знаєш пробач


Рецензии