Кохання

Шукаю й не можу знайти
Омріяне мною кохання,
Не знаю куди вже іти,
Напевно, даремні шукання.

Кохати це радість життя
Душею і серцем пізнати,
Спорідненість душ відчуття,
Як синюю птицю впіймати.

А може ця мрія туман,
Що швидко від сонця зникає,
А може це тільки дурман,
Що наші мізки розчиняє.

А може воно не для всіх,
І наче прозріння надходить
На самих достойних, святих,
А інших кохання обходить.

Шукаю, бо хочу знайти
Омріяне мною кохання,
Готовий далеко ще йти,
Щоб здійснилось врешті бажання.
01.07.99


Рецензии