Не сумуй, усмiхнись

Не сумуй, що любов не зустріла,
Що і досі живеш ти одна,
Що вже юність твоя відшуміла,
Не горюй, що красива й сумна.

Усміхнись, бо любов ще знайдеться,
Будеш в щасті у парі ти жить,
Тобі ніч солов`їна всміхнеться,
Хміль кохання ще будеш ти пить.

Не сумуй, що життя не вдалося,
Що прожито багато вже літ,
А замріяне ще не збулося,
Ти життєвий продовжиш політ.

Усміхнись, бо життя так прекрасне,
Сподіванням вмирать не давай,
Бо майбутнє прийде як сучасне,
І хвалу ти життю заспівай.

Затуманює сум твої очі,
Не дає подивитись на світ,
Усміхнись і пройдуть темні ночі,
Дні засяють для щастя навік.
24.06.99


Рецензии