Я iменем твоiм

Я іменем твоїм

Я іменем твоїм
Кого не стріну називаю,
А поглядом своїм
Де не іду тебе шукаю.

Про тебе всі думки,
Бажання сповнені тобою,
Нехай летять роки,
У серці ти завжди  зі мною.

Прекрасний образ твій
Завжди стоїть перед очима,
Крилатий помах вій
І блиск твоїх очей за ними.

Я зву тебе - прийди,
Ми знов зіллємося в коханні,
І буде як завжди
Щасливе радісне зітхання.

Тебе я зву і жду,
Приходь скоріш, бо я страждаю,
Розвій мою журбу,
Тебе я пристрасно кохаю.
06.06.99


Рецензии