Знов, болить

Ти у моєму телефоні,чекаєш знов щасливу мить
Ті поцілунки повертаеш,а серце радістно бринить
Болюче колять рідні очі
Завжди,чекай до опівночі.

То потихеньку спочиваю від тебе
Або накрие море-загребе
Ми розпиляємо кохання
На тисячі хвилин страждання.

Чому так небо ніжно стогне
І моє серце швидко охолоне
Так ніби ти у моїх снах
Тримаеш тишу у своїх руках


Рецензии