LOVE

Коли б не стало для життя,
Проміння чистої любові
Не було б світу вороття,
Всі б спочивали в тихім слові.
Під спів у гаю солов'я
Нам зазнаються у коханні,
Цвіте і пахне вся земля
Заквітчана в хвалі і шані.
І ніжний подих, вітру плин
Немов заманює до себе,
Потім піднявся до вершин,
Мов посміхнулось синє небо.
І ми, закохані ідем
Міцно тримаючись за руки,
Один для одного живем
Ми не потерпимо розлуки.
Чи сон це є,чи наяву
Я достеменно ще не знаю,
Та знаю істину одну
Я все люблю, тебе ж КОХАЮ!!!


Рецензии