Я насолоджуюся спокоeм, розлитим

Я насолоджуюся спокоєм, розлитим
У кожній краплі радісного «Я»,
Я відчуваю спокій, як дарунок,
Яким себе наповнила сама.

Я – в насолоді теплотою Світу,
Моє тепло мандрує у Світах.
Теплом Душі і радістю зігріті
Моє Буття і мій Життєвий Шлях.

Я насолоджуюся кавою гіркою:
І запахом, і пінкою, й смаком.
Яскрава ящірка на чашечці напою
У насолоді шурхотить хвостом.

Я  в насолоді цим чудовим ранком
І Тишею, що лине звідусіль.
Я відчуваюся в піднесеному стані,
В Любові… Насолоджуюся всім.

16.02.2013


Рецензии