Свiти летять снiжинками назустрiч

Світи летять сніжинками назустріч.
І я лечу.
Відкрито Шлях до Світла і у Темінь.
Що оберу?

Ввійду у щем пронизливий Живого,
Бо я – Життя.
Злітаю в час і в висоту Любові,
У відчуття.

Торкання холоду і ніжності водночас –
Яка Краса!
Пірну у захват дня і радість ночі.
Я – не сама.

В сліпучім сяйві білого польоту –
Мить розкриття:
Танок сніжинки і Людини Доля –
Душа одна.

12.02.2013


Рецензии