Стрiмко летять лiта

Стрімко летять літа -
Стежка життя крута.
Мало погідних днів,
Щастя, ласкавих слів.

Проза життя сумна,
Давить, мов прес, вона.
Злоба сичить навкруг,
Ніжності в'яне дух.

У колотнечі днів
Тихне кохання спів.
Де ж та п'янка любов,
Радість, що гріє кров?

Вірю, той день прийде,
Доля ще нас зведе.
Там, де ми будем вдвох,-
Суму зів'яне мох!


Рецензии
Я просто у захваті! Дуже гарно!

Людмила Юферова   15.03.2013 01:16     Заявить о нарушении
Сприймаю як аванс на майбутнє! Дуже дякую.

Мыкола Ковальчук   15.03.2013 21:28   Заявить о нарушении