На паралельних вулицях Життя

На паралельних вулицях Життя
Ми відбуваємось щоденно і щоночі,
У незбагненних Вимірах, Світах
Сплітаємось в одне Єство охоче.

У образах, споріднених Душі,
Впізнаємо свої Дороги, Долі,
На перехрестях знакових подій
Ми розкриваємось у потягу до Волі.

На паралельних вулицях Життя
Свідомість з розумом не стрінуться ніколи,
Лише безмежна любляча Душа
Всі прояви з’єднає у Любові.

06.03.2013


Рецензии