Закохана

Закохана...Спя"яніла від тебе
Закохана...На сьомому небі.
Закохана...Знову 2 години ночі.
Закохана...Знову мрійливі очі.
Закохана...Хочу губи твої.
Закохана...В душі квіти зацвіли.
І все...закохана...Пишу вірші.
Готова все зробить,вірете чи ні?
Заради нього залишу час позаду,
Не зупиняйте,дякую за пораду.
Заради нього стану всим ,що тримається в руках.
заради нього поміняю сюжети в казках.
Стану янголом-хранителем для нього,
Захищатиму від усіх і від усього.
Ну що?Закохана...Вільні думки.
Закохана...Уже чути гудки.
Закохана...Промовчала щасливою.
Закохана...Усмішкою чарівною.
Аби ти знав,що у мене на душі:
Погана погода,то сніги,то дощі.
Закохана...Так давно такою не була.
Закохана...І знову ніч,і знов журба
Закохана...Бо напилась коханням.
Закохана...Це воно-мовчання.
Закохана...Без тебе засинаю.
закохана...кохаеш ти мене,не знаю...


Рецензии