Бо все мое е на Земли

А більшого мені не треба:
Лиш тільки полум`ям німим
Згорати у долонях неба,
Дощем вмиватися сирим.
А більшого мені не треба,
Бо все моє є на Землі.
А над землею тихо віють
Вітрами сни мої сумні.
І я сміюсь, теплом обвіяв
Гарячі від життя вуста,
І вимальовую, омріяв,
Своєю долею світа.


Рецензии