Донька

Закінчила донька ВУЗ
 пішла працювати
Возить її якийсь туз
 до самої хати
Привезе веде у хату
 потім йдуть в кімнату
Бачу кровать розбирають
 і лягають спати
Утром каже "мері мем"
 донька хай відходе
Вона в мене після вузу
 практику проходе
А я стою і думаю
 що то за робота
Що працює вона десь
 а практика дома.


Рецензии