Про найважлив1ше мовчимо

Ну чому все так незрозуміло?
Здавалося куди вже простіше,
Кохання в дзвони задзвеніло –
Це подарунок долі найщиріший.

Чому не можна все сказати?
Про найважливіше – мовчимо.
Чому слова треба тягти, мов канати?
Коли казати один одного навчимо?

Бо все руйнується у недосказаності,
В невірі в слова, тайні, ваганні,
Бо ми знаходимось в прив’язаності
До своїх страхів, які невблаганні.

Давай казати про думки
І творити майбутнє для нас ,
Не зачинятись на численні замки
І берегтися від цинічних мас.


Рецензии