Мама

Матусенька рідненька-
моя дорогенька.
Ти ведеш мене у світ ясний,
вчиш бути бджілкою, маленькою росинкою.



Ти в перший клас мене вела,
я тоді зовсім ще мала була.
Ти вчила мене грамоти, письма
я ДЯКУЮ тобі,матусю, моя дорога.


Рецензии