Моя спадщина

Моя спадщина

Моя спадщина є те що наше!
Як та красива дівчина
та спів соловейка...
-- Око щасливе яке тебе,
під місяця світлом та
під стуком серця, баче...

Всього найлутчого!
Здається в гостях
світового балета.
Хотів би я мати
долю атлета.
Раптово підняти,
над іншими силами,
любов сили в вогні.

Знаю одне й бажаю
-- ось що тобі --
Борися за славне, воно
не забуде ніколи тебе!

Як так не можливо,
то я підіймаю мойого хреста
-- він є символ вогню і сонця,
дія космічного тяжіння буття!
Віримо ми -- ти і я:
Що ми є колір червоний
на пристрасті кохання життя!..


Рецензии