Илк севги изтироблари

          ***
 Тингла, илк севгим изтиробларин
 Бу тун,Ойга ёздим,йиглаб..
 Булутлар юлкилаб,сочди обларин
 Кетди яна,кузларинг излаб
 Кайдасан?Жимлик..титилар булоклар
 Коялар,соялар,ирмоклар
 Хул болишлар-у,ёнишлар,куйишлар
 Бир суз,айтолмаган,у охлар..
 Кайдасан..
    ***
 


Рецензии