Куй, юракни, уз холига куй

          ***
 Куй,юракни,уз холига куй
 Куй,узи йиглаб,узи юпансин
 Кара,ута, ширин сурар уй
 Куй-а,энди,оламингдан тонсин

 Уз оламида учсин,майли
 Аччик ишкини,ширин пичирлаб
 Очсин-а,юлдузларга какрок лаб...
 Инграмай...дард зурайган сари
 
 Ва жим,ёлгизликдан олсин ором
 Ахир, оламинг килолмаса ром
 Кун-у,  тунлар  фаркини билмай...

 Куринма...энди рохатин бузиб
 Не килар, оламингдан кулмай
 Азобингга кунган,эс озиб...
            ***

 


Рецензии