Кетди-я

           ***
 Кетди-я,уша кийнокли туйгулар
 Тун-у,кунларни,зор-у зор, какшатган..
 Уша холсиз,аламзада кулгулар
 Таъналар,гиналар,ишкга ухшаган..
 Кийналиб кетди-я,
                сарин саболар
 Кулокларин чимдиб,
               торткилайвериб
 Хатто,
        оппок хислар
               сочган самолар
 Биргина,
        суз ургатиб,
                силайвериб..
 Йук,айтолмади-я,айтолмади-я!
 Кетган йулидан хеч, кайтолмади-!
 Само, куз очмаган ишкин опкочди
 Сабо,юлкилади,тутолмади-я..
 Эсси-из..
           ***


Рецензии