Птах

Той самий час коли нажахано завмерлі
Не чують - відчувають тихий змах
Гігантських крил, що так давно померли,
та загубились в світових роках.
Їх вічний шелест застереженням німим
За разом раз вихоплює з реалій.
Потворний птах, що загубив свій дім,
Самотній звір серед бездушних зір
Назавжди згублений в світах даремних марень


Рецензии