Ти iдеш

Ти iдеш назавжди,
Я лишаюсь один,
Не кажу пiдожди
Хоча б кiлька годин.

Як зiбралась, то йди,
Я на тебе не злюсь,
Не бажаю бiди,
На прокльон не зiб`юсь.

А я буду страждать
У своїй самотi,
Та на щастя чекать
У сутужнiї днi.

Але ти не вертайсь,
Краще буду один,
Назавжди зоставайсь
Серед iнших мужчин.
29.11.99


Рецензии