Осинь

Цэ ни,
що нэ понэволю,
У курэни
дав соби волю.

Ах, люба,
пан атаман казав...
У лыпы, у дуба,
дэ коза

соби гуляе,
и сонэчко лье,
блакытни поля е,
та я, лэв

тэбэ пиймав -
о ты! -
за косы.
Збожэволиты -
осинь.


Рецензии