В риш ти мен чи н?

Віриш ти мені чи ні,
що коли я увісні
бачу поле волошкове,
чую під ногами шелест трав,
зігріває сонце жовте
і журчить десь дивний став,
тоді думка лиш про тебе,
і нагадує мені,
ті веселе ясні дні.
Віриш ти мені чи ні?

Віриш ти мені чи ні,
що коли я бачу птаха,
що кружляє ввишині,
згадую я твої руки,
що як крила сильні ті
обійняли і зігріли в тишині.
Віриш ти мені чи ні?

Віриш ти мені чи ні,
що коли ми станем поруч
у весільнім убранні,
то забудуться незгоди,
що траплялися тобі.
Віриш ти мені чи ні?

Віриш ти мені чи ні,
що простелиться нам стежка
у спільне радісне життя,
що терниста та доріжка
пропаде у небуття,
що забудуться печалі,
що тривожать душу всім,
що настануть лиш веселі,
повні щастя без бід дні.
Віриш ти мені чи ні?


Рецензии