Аж двi Восьмих Марти

Іменинник на помості,
Як завжди з азартом,-
Завітають зразу в гості
Аж дві Восьмих Марти…

Лагідно відчинить браму,-
Заходьте, дівчата!
Комедійна нині драма,-
Як же вас багато…

Дожив вже до мудрих років
Й сам собі признався,
Хоч до вас так мало кроків-
Ледве дочекався…

Буде справжня урочистість
З піснями та жарти,
Бо знаменна променистість-
Дві вісімки- Марти!!!
12.03.2013р.
PS-Марти на честь свята в березні


Рецензии