Весна красна

Заглянуло сонечко у вiконце
Тай шукає внученьку де вона
Соловейко дзвiнко так щебече
Зустрiчай Весна красна прийшла

I бiжить струмочок  за тобою
Вiтерець шепоче лагiдно теж вiта               
Вiолеттi  саму першу квiточку
Розквiтай як  пролicок, як Весна!

                (онученці)


Рецензии