Не покохав би ти мене нiколи

            Не покохав би ти мене ніколи,
            Якби очей моїх блакитних сум.
            Не нагадав про волошки у полі,
            Та не приніс давно минулих дум.
.

             Тепер вночі тобі зовсім не  спиться-
             Перед очима той, зозулин гай.
             У вербах хата, та стара криниця
             Де ти з відра пив воду через край...

             І не розлюбиш ти мене ніколи,
             Ти навіть в серці сумніву не май.
             Бо я прийшла до тебе наче доля.
             Що принесла в долонях рідний край...


Рецензии