Умр-пилла курти

             ***
 Умр-пилла курти
 узин аямай
 Шитоб-ла,уралиб,улятган
 Лахзалар, оч кашкир гала, ямламай
 Дунёни ютиб хам,увлаётган
 Хислар эса, гул умрнинг эгови
 Гам булогин, викратаётган
            ***


Рецензии