Бугун ишк узига, узи, ут куйди

              ***
 Бугун ишк,
 узига,
 узи,
 ут очди
 Тамошо килди,
 лов-лов,
 алангасин
 Кукунин сочиб
 юборди-ю,учди..
 О,ишк...
 яхшиям,
 утмас,
 кукун сочди..
     ***
 


Рецензии