Na stole sta si w dka

Na stole sta; si; w;dka
W dusz; troszk; smutku.
Mo;e to jest mi;o;;,
Niebawem minie serca z;o;;.

Gdzie wy jeste;cie mojego serca kwiaty?
Przez nogi dzikiego t;umu zgniecione.   


My wszyscy jednego Boga ;o;nierzy,
Zycie rodzie smutny wierszy.   


Рецензии