Мен учун, мен учун, яралган олам

          ***
 Мен учун,мен учун,яралган олам!
 Мен учундир унинг,ноз-у,ишваси!
 О,афсунгар туйгу,сехрли калам
 Уфк шивирин аллаловчи хилласи
 Тун васлига туйган тонг зеболаниб
 Лаб тишлаб кикраган у шукронаси!
 Ойна булок ширин пичраб,шипшиган
 Илк севгим,илк укпар,хаёл ноласи!
 О,бари,барисин, калб орзусида
 Асраб,авайлаб,босиб жон танимга
 Саралаб, пок хислар тарозусида
 Армугон этгум, жоним Ватанимга!
             ***


Рецензии