***

і щоб стонала не під твоїм тілом
і щоб *кохаю* казали не твої вуста
і щоб стискали у обіймах не твої руки/щоби тонула не у твоїх руках
і щоби ТИ дізнався що таке страх
щоб шкодував, що міг би
але відпустивши так і не повернув назад


Рецензии