Тухта, йиглаб олсин юраклар..

            ***
 Тухта,йиглаб олсин юраклар
 Туйиб-туйиб,узидан  кетиб
 Жон талашган хушсиз тилаклар
 Ингрогидан, конини ютиб

 Ингрогидан..конини ютиб..
 Пичирласин макрин. у ишкнинг
 Жунун карбалосини титиб
 Куз-куз килсин  биллурий рашкин

 Куз-куз килсин биллурий рашкин
 Улолмаган улимин отиб
 Киприк сегохидаги ашкин
 Шафак саробларига сотиб

 Шафак саробларига сотиб
 Эх,сен дея, юмсин кузини
 Согинч азобларини тотиб
 Чайсин, гулобида, юзини..
         ***


Рецензии