Йдуть до мене дощi краплями

Йдуть до мене дощі краплями,
Проливаються чистими зливами.
Віють вітри до мене подихом,
Повним пахощів, повним свіжості.

Сонце лине до мене Всесвітом –
І близьким, і далеким простором.
І співають птахи пронизливо,
У Любов свій щебіт сплітаючи.

Я люблю все, що є навколо,
І все те, чим себе наповнила,
Тих, кого привернула долею,
Й з ким тепер іще не зустрілася.

І Душею я усвідомила,
Що Любов – то є Вічна Істина,
І що я у Любові зрощена
І промінням Сонця охрещена.

08.07.2011


Рецензии