Я змиваю брудне

Я змиваю брудне,
Розчиняю чуже,
Я звільняюсь від пут і правил.
Я в Душі – одна,
Абсолютно одна.
Але Світом з тобою єднаюсь.

Крок вперед один,
Потім ще один.
Не страшись – попереду Вічність.
Сила є в тобі,
Є в тобі Любов.
Ти побачиш в собі Безкінечність.

Світ живе в тобі,
Полюби його –
Він чарівний, сонячний, юний.
Що в тобі умре,
Що від тебе піде –
Не повернеться більше сумом.

Є Любов в тобі,
Є Любов в мені,
Є Любов у Душах і в Небі.
Вимий з себе бруд,
Розчини свій біль.
Тобі жити, творити треба.

30.06.2011


Рецензии