I Сонце буде зi мною

І Сонце буде зі мною,
І Світла мить не скінчиться,
І буду я разом з Небом,
І зможу я залишиться.

В обіймах Зими Земної,
Серед людей і птахів –
Я буду в гарячому Сонці,
Я буду Світлом звучати,

Я буду линути в Простір,
Я буду летіти Часом,
Я буду сміятися листям,
Я буду купатися в росах.

І Світла мить не скінчиться,
І радість моя не розтане –
Життя не буває коротким, –
Любов заживляє рани.

18.06.2011


Рецензии