Я пiду вiд тебе, мiй любий

Я піду від тебе, мій любий…
Я піду від тебе далеко…
Я візьму свої радощі й болі,
Я візьму свій спокій глибокий…

Я сховаюсь від пошуків істин…
Я сховаюсь від слів безпорадних…
Я залишусь без ревнощів злісних…
Я забуду вимоги владні…

Ти мене не шукай у місті,
Ти мене не шукай серед люду. –
Мені стало замало місця,
Мені вже забагато бруду…

Полечу у простори чисті
І полину у Сині Висі…
Я тебе не забуду, любий,
І з очей моїх сльози не бризнуть…

Я з Любов’ю піду від тебе…
Я Любов’ю тобі віддячу…
Ти мене не чекай… не треба…
Я за все тобі щиро вдячна…

14.06.2011


Рецензии
Гарно... Але, краще, людям, які кохають одне одного, залишатися разом;-)
Гарного дня!

Оксана Нездийминога   10.03.2013 13:29     Заявить о нарушении
дякую, згодна, щасти Вам.

Катерина Жебровська   10.03.2013 13:40   Заявить о нарушении