Я знайду себе у радостi

Я знайду себе у радості,
У палаючому полум’ї.
Я знайду себе у сміхові,
У трояндовому запаху.

Я відчую себе в ніжності,
У дитячій ясній посмішці.
Я відчую себе в сумові,
У нічній росі під зорями.

Я побачу себе в обрії,
В Сонці, що сідає ввечері.
Я побачу себе здалеку –
У минулому й майбутньому.


11.06.2011


Рецензии