Бажання

Духовна цнотливість - річ нестійка.
Собі в думках дозволиш як багато?
Тремтить у жестах стриманих рука -
Нестерпно гидко нам байдужість грати.

І хай залишаться борги до сплати,
І безсоромні погляди кімнат -
Хоч на мить ти навчишся палати,
Хоч на мить без сумління, без ґрат


Рецензии