Япроклар

           ***
 Тухтангиз,
тухтангиз,
 шодон япроклар!
 Ёлгизлик
азобин, солманг дарахтга
 Тухтангиз,
тухтангиз,
нодон япроклар!
 Шумиди,
 сиздаги,
 вафолар ахдга?
 Тухтангиз,
тухтангиз,
хиссиз япроклар!
 Титраган холидан,
 кулмангиз хумор
 Тухтангиз,
тухтангиз,
эссиз япроклар
 Билмайсиз,
зум уйнаб,
булишингиз хор..
      ***


Рецензии