Ишк, остонангда, дилдирар юпун

           ***
 Ишк, остонангда,
            дилдирар, юпун
 Холи йук,
         дарвозанг чертгани
 Бош куйди-ю,
         хурсинди,
                нигун
 Осмон кул узатди тортгани..
 Э-вох..
      у бехуш..кайгуваш рашкини
 Оламга этмокчийди куз-куз!
 Юлдузларга
         улашиб
               куз ёшини
 Куз юмди,бир огизгина демай суз..
          ***
 


Рецензии