Кайда юрсак хам

             ***
 Кайда юрсак хам,
        кайда турсак хам..
 Биламиз,
        юрак кургурлар
                чатишган
 Гох-гохо.
    уздан чикиб,дод солишса
 Куламиз..
       тентаклар,
          тушда
            упишган..
           ***


Рецензии