Шамол-дил, сарсон..

          ***
 Шамол-дил,сарсон..
              йиглоки,вайрон
 Хеч вакт,
        хеч кимдан
            кунгли тулмаган!
 Ва хеч кимларга
             вафо килмаган!
 Англолмас,
        гузаллик,
               кун,тун,онни..
 Англар,
      дайдилик,
            ёмонлик,
                гумонни!
         ***
 


Рецензии