Мен також було все одно

А мені одній холодно, знаєш..
ти мене не прийдеш не зігрієш,
моє серце тепер забуваєш..
а про інше з надією мрієш..

Все, що мали, засипало снігом.
Таким білим легким наче пух.
Ми з тобою давно зрозуміли,
що не будемо більше вдвох.

Я змирилась, знайшла в собі сили.
Залатала покришене дно..
І тепер на весь світ голосила б..
"МЕНІ ТАКОЖ БУЛО ВСЕ ОДНО"


Рецензии