Зарралар

           ***
 Зарралар..учкун сочар нурсимон
 Уйноклаб,
         уйноклаб
                пиёламда..
 Тамошо киламан
               тамошо ..хамон
 Лекин..
      ичолмайман,
               аламда..
 Кандогам,
        бу нурни
                симириш мумкин?
 Шунчалар, жозиба сочятган эрса!
 Бир нигохимдан-ки,
                шунчалар гулгун
 Эркаланиб,яйраб,
                хотиржам турса..
 Зарралар..
             ***
               
               


Рецензии