Ишк дийдаси, мажрух ва лек шух

             ***
 Ишк дийдаси,
            мажрух ва лек шух
 Гамзаларин
           хеч киёси йук
 Кийкиради
          кирларда хандон
 Гарчи,кузларида икки ук..
             ***


Рецензии