Сенми, кузларим опичлаган мох

          ***
 Сенми,кузларим опичлаган мох?
 Севинч-у,
         утинч-у,
                аламли нигох?
 Шивирин кизганган булок?
 Сенми?
 Тунларим,кунларим хуни?
 Калбим эркаси
              гамзали уни
 Бир суз айтолмаган,
 Ишк,телба куни...
          ***
 


Рецензии