Армон

          ***
 Армон..
 тентираб изгийди,ялангоч
 Буйлолмас
             жаннат,
                дузахга.. оч
 Армон...   
        Арчилиб
               кучли ишк
                тигидан

 Ой нурида чаяр вужудин
 Яна янчилиб
            рашк
                тогидан
 Чарсиллар-у,кетар узидан..
 Армон..
      гамзудо,
             илохий нашъа,тот
 Купикдан ясалган олтин тож
 Киймаланиб,
           ках-кахлар бот-бот
 Инграб,
       зикр тушиб,
                тулар бож..
 Армон..
       сазойи,
              гадойи,хур шахид
 Устихон,кадрсиз,кабрсиз..
 Азроил
       бусасиз лабидаги ахд
 Лабларин тишлолмади..эссиз..
           ***
 
 


Рецензии