Букет

Букет духмяних квіток
Дарую я тобі,
Щоб ти відчула літо
В ці березневі дні.

Щоб посмішка лукава
Не сходила з лиця,
Твоя  краса й постава
Щоб вабили серця.

Щоб полум`я кохання
Завжди в душі було,
Не знала б ти страждання
І обминала  зло.

Букет духмяних  квіток
В ці березневі дні
Хай нагадає  літо,
Коханая, тобі.
08.03.01


Рецензии